Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

Kære Callum, tilbage i Medien 28. februar 2018

Filed under: Breve,Rollespil — Pia Winther @ 16:05

Kæreste Callum

Vi er i Medien igen og jeg sidder ved hestehandleren og skriver til dig, mens jeg venter på de sidste, inden vi rider ud til udgravningen. Fordi det jo selvfølgelig er verdens bedste ide at ride, når ingen af os rigtig har styr på det. Jeg tager min hjelm på, og håber på det bedste.

Vi har desværre fået bekræftet at Sybil er indblandet, og jeg har virkelig bange anelser. Men der jo ikke andet at gøre, end at finde ud af hvad der foregår. Uanset at Cassie er fuldstændig overbevist om, at der er en god forklaring, så hælder jeg mere til, Henrys teori, om at det ikke på nogen måde kan være noget godt hun har for. Jeg har i øvrigt fået to billetter til Turopinsk-ekspressen, men jeg kan ikke rigtig se hvornår vi skal få tid til at bruge dem. Jeg overvejede om onkel Mac og Daisy kunne bruge dem, hvad siger du?

Jeg ved ikke hvornår vi er færdige med den her opgave, det virker bare som om den bliver ved og ved, men jeg kunne forstå på sladderen i byen, at I langt fra er færdige i hefaisten. Nu passer du på ikke? Og jeg er sikker på, at der findes folk, som kan placere sprængstoffer, bedre end du kan.

Men hvis det hele passer sammen, kunne vi så ikke mødes ude hos gamle Nana i Gedehytten? Jeg har alligevel nogle småting jeg lige ville vende med hende, inden jeg skal hjem, hun skal også lige vise mig noget. Jeg ved ikke med dig, men når vi når er færdige her, kunne jeg godt bruge en lille bitte pause, inden vi skal hjem.

Jeg elsker dig og savner dig.

Din Mackenzie

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s