Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

New Orleans 27. maj 2014

Filed under: Forsider — Pia Winther @ 10:22
Tags: , , , ,

2 dage fik jeg skrevet om, men jeg var der jo lidt over en uge. Hvad kan jeg fortælle? Det var FANTASTISK! New Orleans er en fantastisk by, RT booklovers Convention er en fantastisk konference.. og jeg har mødt fantastiske mennesker.
Jeg ved at Brad Pitt blev spottet på Burbon… men ikke af mig.

Jeg havde kun 2 dage til at være turist, resten af tiden har været konference. Der har været alvor, men også rigtigt meget sjov.
I mangel af værelser på konferencehotellet havde jeg valgt en pakkerejse, og fået et værelse på St. James Hotel, som lå ca 5 minutters gang fra Marriott på Canal Street. St. James er et lille boutique hotel, rigtigt hyggeligt, og roligt. Hvis du tager til New Orleans, så anbefaler jeg det.. De skriver at der ikke er morgenmad, men hver morgen var der frisk croissant, juice og te eller kaffe. Men vi kan godt lege at det ikke er morgenmad.

De første dage er beskrevet her og her.

Ellers har det været seminarer, workshops, sociale ting, fester og lørdag den store bookfaire. Det var vildt, jeg fik ikke taget noget billede, men forestil jer 2 store balsale fyldt med forfattere.
Det mest frustrerende? At spændende ting ofte lå samtigtigt. Selvom de forskellige workshops, seminarer osv var delt op i forskellige spor, kunne der ofte være noget i et andet spor der var interessant. Med spor mener jeg, reader, genre, librarian/bookseller, author osv osv. Faktisk vil jeg sige at nogle af bibliotekar/bogsælger sporene var rigtigt interessante, blandt andet var der et hvor vi fik lov til at stille forlagsfolk spørgsmål om nye trends. New adult skulle blive det næste store.

Jeg har mødt forfattere, andre bibliotekarer, forlagsfolk, læsere og så mange andre. Det bedste? Det bedste var, at der ikke var nogen der var vigtigere end andre. Alle var bevidste om, at vi var der for bøgerne. DET var fantastisk, og jeg tror at mange kunne lære en del af det. Man får også bøger, rigtigt mange bøger! Jeg havde ca 50 bøger med hjem i kuffert(erne) og har 3 usb stik fyldt med bøger… på det ene skulle der eftersigende være 800 bøger på… så jeg ved hvad jeg skal lave…

Herunder: Pia og Lee Child, Pia og Eloisa James, Pia og Barry Eisler og Pia og Susan Mallery, og yndlingsforfattere, Nalini Singh og Kresley Cole med Janiene Frost.

DSC_0058DSC_0049barryDSC_0054 (1) DSC_0048

Og så er der stemningsbilleder, udsiger, sporvogn og et damporgel.. orglet er på båden oppe i hjørnet på taget.

MOV_0023 DSC_0051 DSC_0080DSC_0053

Så var der den aften jeg så Godzilla med yndlingsforfatter.

IMG_26024011271372

Mad, vi må ikke glemme maden og kagerne… og en skæggetphotobomb.
Der er 4 specialiteter fra New Orleans, øverst og med uret:
Jambalaya,  red beans and rice, crawfish étouffee og chicken & andouille gumbo.
Chokolade/cherry milkshake og burger fra en klassisk diner.
kager fra afternoon tea
Cupcakeskægphotobomb
Beignets
Og den der morgenmad, som man ikke fik på hotellet. 

wpid-wp-1400129989834.jpegDSC_0074 DSC_0056 DSC_0060 DSC_0064IMG_20140513_085442

Det var vist det hele… jeg tror ikke jeg har glemt noget. Eller jo, bøgerne….
En parodi, ja det er en haj med penis.
De signerede bøger.
Min håndtaske på flyet, der var 7 bøger i. Der var bøger i ALLE mine tasker på vejen hjem.
FB_IMG_14003561143667746 IMG_20140517_143557 DSC_0088

Så konklusionen, ville jeg gøre det igen? Ja, ja det ville jeg. Både konferencen og New Orleans. Det skal nævnes at konferencen bliver holdt et nyt sted hvert år. Næste år er det Dallas, og året efter Vegas… Nikolaj og jeg forhandler om, hvor tit jeg må tage afsted.
Hvad koster det? Alt efter hotel og fly og hvor meget du shopper, regn med 20.000 kr for en person. Selve konferencen er 5 dage, jeg havde valgt at være der 1½ dag før og først tage hjem mandag, det var ALT for lidt tid, jeg har slet ikke nået det jeg ville i New Orleans.
Hvis du ikke kender nogen, så tag afsted alligevel, alle har været søde, og selv for genert person er det let at finde venner. Hvis du vælger et andet hotel, så få et turistsimkort, jeg gjorde det ikke, og det at mødes med folk var svært, når jeg ikke kunne komme på twitter og facebook for at aftale. Sms virkede heller ikke optimalt, mange amerikanere har ikke abonnement til at skrive til udenlandske numre, så wifi eller data er din ven.

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s