Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

Dag 1 14. maj 2014

Filed under: Forsider — Pia Winther @ 00:00

I Danmark er kl ca 10:30 her er den 3.40 og aaaaalt er vel. Jeg er ikke super gode venner med min aircondition, men jeg har en uge til at blive det…

Jeg fik vist fortalt at jeg var ude og købe mælk i går,  lige efter jeg ankom til hotellet.
Det ligger en kiosk, købmand, well den hedder The Everything Store på hjørnet af Magazine street og Canal Street og de har alt muligt mellem himmel og jord. Blandt andet selvfølgelig mardi gras beads og de vildeste fjermasker. En rigtig turistfælde / kiosk. Jeg købte nu bare mælk, kildevand og is…
Jeg så også en sporvogn i ved, en af de røde, som byen er kendt for. Jeg skal klart ud og køre med en, og der vil komme billeder.

Mine planer for i dag? Gå rundt og turiste, sove til middag. Finde et marked, hvor jeg men købe noget frugt og sårn. (det havde de ikke i butikken). Jeg har køleskab og mikroovn på værelset, det skal helt klart udnyttes.
Senere skal jeg til den der international affair. Jeg skulle jo have en gave med, og jeg har medbragt; saltbomber, super piratos og så bøtter Bülow lakrids,  Love og A. Ingen marinerede sild… I aften er det middag med australierne.

Hvad jeg skal nå i NOLA? Jeg ved det ikke helt endnu, men sporvogn Café du Monde og beinets,  kirken,  French Quarter og French Market. Hvis jeg kan finde en tur ud i bayou så også det.
Ungerne har bedt om gaver, så jeg holder øjnene åbne, en sporvogn til Oskar og til Sigrid? En vild påfuglemaske måske?

Jeg gik og gik og gik, ned ad Decatur forbi Jackson Brewery, forbi Jackson Square, helt ned til French Market. På vej tilbage zig zaggede jeg igennem gaderne i French Quarter.
Jeg var faktisk ikke inde i nogle butikker, jeg gik bare og oplevede, jeg hørte også jazz, jeg fik også kaffe. Men ikke på café du monde idag, det må jeg have tilgode.
Man kan godt mærke at New Orleans er en turistby, der er rigtigt mange turistfælder, og det er rigtigt svært at finde et sted hvor man kan få frisk frugt. Det er lykkedes… Nom nom, æbler!

Jeg har også været henne og registrere mig til konferencen. Man får en dims til at tage på, en kuvert med swag, og et par vigtige ting, en guide og en  meget vigtig billet. Jeg lagde den vigtige billet ned i dimsen. 20 minutter efter havde jeg mistet kuvert og guide…. Der er navn på, jeg håber at nogen har fundet det..

Om lidt skal jeg se film, senere aftensmad med en flok australiere. Jeg skal lige vænne mig til at aftensmad kl 20.30 er normalt… Derfor æblerne, og kiksene, og müslibarerne,  og riskiksene, og rosinerne…

Reklamer
 

One Response to “Dag 1”

  1. […] første dage er beskrevet her og […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s