Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

Pia på tur 13. maj 2014

Filed under: Forsider — Pia Winther @ 03:42
Tags: , ,

Nogen hørte nok at mit fly til Washington var en time forsinket i København. Allerede inden vi fløj, lavede de det om til 40 minutter. Når der i forvejen kun er 1 time og 45 minutter til transfer, og selskabet minimum transfertid er 1 time og 15 minutter, så er det svært at være optimistisk.

image

Der noget af flyet, så fint...

Så allerede i København indstillede mig på, at jeg enten skulle med et senere fly eller overnatte. Det gjorde det ikke bedre at jeg ikke kender Dulles, jeg havde ingen ide om hvor langt og hvor længe.
Vores pilot gav den gas, vi var kun 20 min forsinket ved landing. Told og sikkerhedstjek kan man ikke gøre noget ved. Men man kan gøre som den søde gamle mand sagde og LØBE SOM VINDEN igennem Washington Dulles – og nå sit fly, det kan man.
I Dulles har de aerotrains, små tykke lastbilsbusagtige hvide køretøjer, der mest af alt ligner små buttede hvide larver med finner, man sætter sig i den der kører til transfer centeret og så kører det sådan set af sig selv.
New Orleans det første indtryk… Men først lige lidt om flyveture(ne), det er en lille bitte verden, for hvem møder jeg der i flyet? Alex og Cax fra mit gamle arbejde.. 
Når man læser rejseartikler, I ved den om de mest irriterende passagerer… Jeg sad bag “lægger sædet helt ned, hele vejen, alle 8 timer – minus hvor han blev bedt om at rejse det, da vi skulle spise”  godt jeg er en kort person med korte ben. Men stadig jeez! 8 timer! Tilgengæld er mit fly til NOLA halvtomt, det er ret fedt! Og kaptajnen, hans stemme var som smeltet mørk chokolade. Flyet tilgengæld sagde lyde, som ingen fly burde lave!
Første indtryk af New Orleans… Varm fugtig mur! Meget varm, meget fugtig mur. Det var desværre overskyet da vi landede, så jeg så ikke så meget af indflyvningen.
Der er overraskende grønt i New Orleans og smukt. Jeg bor på St James Hotel, som ligger i the business distrikt, ca 5 gågang fra the French Quarter. Indtil videre har jeg være oppe på hjørnet og købe mælk til min te – og åh ja… Reese’s is.

image

Mit værelse, det ligger på 2. Sal, hotellet ligger på en lille gade, og mit værelse ligger på bagsiden. Udsigt er en by i Rusland, tilgengæld er her stille. Og badekar!
Så det korte og lange er: her er pisse varmt! Hvis taxi chaufføren lader dig vælge ml aircondition eller alle vinduerne halvt nede, vælg halvt nede,  det er en dejlig tur. De har den vildeste vejfletning lige ved centrum, 5 etager… jeg fik ikke talt til og frakørsler, men det var vildt.

Anyway, mit hovede siger at jeg har været vågen i mere eller mindre 24 timer, så jeg tørner ind.

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s