Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

Dengang jeg var i radioen. 19. december 2013

Filed under: Forsider — Pia Winther @ 09:11
Tags: , ,

Det var jeg i går aftes. Det hele startede i mandags, Mads (tilrettelæggeren) ringede og jeg gik i panik! Stakkels Mads brugte 2 dage på at overtale mig, man kan vel nærmest kalde mig besværlig. Jeg gjorde mange og til tider kreative krumspring for at slippe. Faktisk vidste jeg ikke, at det der med at komme i radioen var en fobi jeg havde. I dag hvor mange ville give deres venstre arm for at få medieomtale – der er jeg vel nok lidt mærkelig.

Men som sagt, 2 dage tog det. Jeg spurgte Brix, jeg spurgte Lillian, jeg spurgte Janus. Johanne sagde at jeg var tosset. Fælles for alle var at de mente at jeg var den bedste til jobbet. Jeg fik Mads til at sende et oplæg, bare så jeg havde en ide om hvad jeg skulle tale om. Anders (værten) ringede onsdag formiddag og vi talte interviewet igennem, det hjalp.

Så kom det, jeg skulle i radioen onsdag aften, vi havde aftalt at jeg skulle være der kl 18.15, jeg var der og blev vist ind i et hjørne hvor jeg jo så kunne sidde alene og gå lidt mere i panik. Det var nok meget godt at jeg havde tablet med noter og min præsentation; vi kan jo kalde den min stok, min bedste ven, mit eneste holdepunkt i verdenen den onsdag aften.

Så kom Anders og hentede mig. Vi havde sådan ca 3 min inden jeg skulle på og på de 3 minutter, lykkedes det Anders at få mig til at slappe af og åbne op. Kudos Anders, jeg troede ikke du kunne gøre det. Så alt i alt, jeg har overlevet mit første interview i radio. Bagefter fejrede jeg med kaffe og kage og jeg lever stadig.

Interviewet:
http://arkiv.radio24syv.dk/video/9070558/ak-24syv-18-12-2013-1

Jeg nævnte et par bøger under interviewet, de er da lige værd at nævne igen.

Devon Monk; Age of Steam                                                                        Meljean Brook; Iron Seas
dead iron                                                     The-Iron-Duke

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s