Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

Prioriteringer og en lidt lang “skal læse” liste 20. maj 2013

Nogen gange, så sidder jeg og leder efter bøger på nettet. Bøger der kan inspirere mig, bøger jeg har lyst til at læse. Men mest kigger jeg på forsider.

Nogen gange bliver jeg fanget af en forside, når jeg læser nærmere om boget, så har jeg måske slet ikke lyst til at læse den. Men forsiden, den er lækker.

Andre gange, er det en af dem, hvor jeg har lidt lyst til at læse den, men jeg ved, at hvis jeg køber den, så kommer den nederest i min “skal læse” bunke. Min “skal læse” bunke er pt på 28 bøger på papir, 7 ebøger og 7 lydbøger. (Det må INGEN sige til Nikolaj) Jeg har som regel gang i 3-4 bøger på en gang. En lydbog til når jeg går, en ebog, og en bog, og en arbejdsbog.

Hvorfor har jeg så mange bøger jeg mangler at læse? Fordi når jeg falder over en bog, som jeg VED jeg vil læse, så køber jeg den. Så bliver den skubbet bag i køen, når der så udkommer en fra for eksempel en serie som jeg følger med I. Eller jeg bliver fange af en helt ny serie. Sidst var the The Bridgertons af Julia Quinn, det var lige 9 bøger.
Der er nogle forfattere der altid kommer forrest i køen – Nalini Singh, Thea Harrison, Devon Monk, Kresley Cole, Meljean Brook, Louisa Edwards, Jill Shalvis og et par stykker til.

Så derfor, når jeg falder over en bog som Article 5 af Kristen Simmons, så tøver jeg lidt med at article 5skaffe den. Især når den ovenikøbet er den første i en serie. 

Om bogen in English ik:

New York, Los Angeles, and Washington, DC have been abandoned.

The Bill of Rights has been revoked, and replaced with the Moral Statutes.

There are no more police—instead, there are soldiers. There are no more fines for bad behavior—instead, there are arrests, trials and maybe worse. People who get arrested don’t usually come back.

Seventeen-year-old Ember Miller is old enough to remember that things weren’t always this way. Living with her rebellious single mother, it’s hard to forget that people weren’t always arrested for reading the wrong books or staying out after dark. That life in the United States used to be different.

In the three years since the war ended, Ember has perfected the art of keeping a low profile. She knows how to get the things she needs—like food stamps and hand-me-down clothes—and how to pass the random home inspections by the Federal Bureau of Reformation. Her life is as close to peaceful as circumstances allow. That is, until her mother is arrested for noncompliance with Article 5 of the Moral Statutes. And what’s worse, one of the arresting officers is none other than Chase Jennings…the only boy Ember has ever loved.

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s