Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

MacRieve 12. februar 2013

Så er der kommet forside til Kresley Coles nyeste bog. Jeg ved ikke, jeg plejer at kunne lide de forsider der bliver lavet til hendes bøger. Men den her… Nej, der er bare et eller andet. Jeg ved godt hvorfor øjnene er som de er, og alt det der, men jeg synes bare ikke at det er elegant lavet.
(hvis du vil vide hvorfor øjnene er som de er, så må du altså læse bøgerne. Start med A Hunger Like No Other)

8158992 (1)

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s