Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

En misforstået drage. 11. februar 2013

Når jeg vælger en bog ser jeg på flere ting. Men tankeprocessen er ofte:
Forsiden, fænger den?
ja? så læser jeg bag på.
nej? så skal den være blevet anbefalet.

Tiltaler bagsideteksten mig?
ja? okay så køber jeg den. Altså hvis jeg står i butikken. Men hvis jeg sidder hjemme, så ryger jeg lige på goodreads og så skal der læses anmeldelser!

Og det er hele emnet for det her indlæg. For er der andre end mig der har prøvet at finde en bog, og tænke, den ser sku da interessant ud! Men okay, lige læse bagsiden, og lige læse anmeldelser.

Den her bog. A Natural History of Dragons…12974372 den snyder åbenbart folk der udelukkende køber efter forsider. Hvilket jo egentlig gør mig glad for, at jeg ofte tager mig tid til at i det mindste læse anmeldelser.
Hvis det er en populær forfatter, så ignorerer jeg anmeldelserne med 5 stjerner. Generelt hopper jeg lige til dem der har givet 1 eller 2.  Med mindre det er folk jeg kender, eller som jeg ved jeg deler bogsmag med, så læser jeg deres.

Den her bog, var sjov at læse anmeldelser på, for nogle havde ikke helt forstået hvad bogens genre var, men har udelukkende købt den på forsiden. (eller det er mit gæt). For hold da op nogle skuffede læsere. De forventede noget lidt andet, end det de fik. Tilgengæld, så har dem der har forstået bogens præmisse givet den ganske fine anmeldelser.

Jeg har forstået præmissen, og jeg skal stadig læse den. Jeg glæder mig.

Jeg vil egentlig lade jer se forsiden, læse bagsideteksten og læse anmeldelserne selv. Her

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s