Winther som cyklen

Om fantastiske bøger, æventyr, rollespil, katte og hvad jeg ellers finder på

Mistborn – The Final Empire… altså det er jeg ikke 8. december 2012

Filed under: Forsider,jeg kan lide — Pia Winther @ 11:13
Tags: , , ,

Jeg er gået i gang med Brandon Sandersons serie, Mistborn – The Final Empire. Jeg læser den på lydbog, når jeg tænker tilbage, så er det egentlig lang tid siden, jeg har læst noget der var rendyrket fantasy. Det er rart at være i gang igen.

Jeg er ret facineret af seriens præmisser, som er, at det gode ikke vandt. Verdenen er styret af en ond gudeligende hersker, der undertrykker efterkommerne af dem der var imod ham.
Jeg er blevet helt fanget af den første bog, The Final Empire.

Men jeg bliver til stadighed facineret af, at en bog har mange forskellige forsider, alt efter udgivelsesland. Jeg kan jo kun konstatere at jeg er mest til den franske(1), amerikanske(5) og den kinesiske(7). Jeg har selv lydbogsudgaven fra Audible(8), dvs den engelske forside. Det er den med det grå og hvide og en klat blå.

12353158 9725647 7183286 7037744 243272 6474126157770496547258

 

Reklamer
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s